NAME matkamessuilla – voita liput!


Reissumiesten ja -naisten uuden vuoden starttiin kuuluu kiinteästi vuosittain Helsingin messukeskuksessa järjestettävät Matkamessut. Nyt olisi jaossa kaksi lippua ensi viikolla käyntiin pyörähtäville messuille! Osallistuaksesi lippuarvontaan kerro meille NAMEn Facebook-sivulla, että minnepäin Yhdysvaltoja sinä haluaisit matkustaa. Kaikki tiistaihin 16.1.2017 klo 23.59 mennessä vastauksen jättäneet ovat mukana arvonnassa. Muista kurkata Facebookin viestilaatikkoon keskiviikkona, ilmoitamme voittajalle sitä kautta voitosta.

Yksi lippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin Matkamessuilla 19.-21.1.2017 välisenä aikana ja sillä pääsee kaikkiin samanaikaisiin tapahtumiin. Liput ovat sähköisiä ja ne toimitetaan voittajalle sähköpostilla.

NAME messuilla

Tule tapaamaan NAMEn ylläpitäjiä lauantaina 20.1. klo 12 yhteistyökumppanimme SAM Suomen osastolle (löytyy ystävyysseurojen alueelta messuilta).

Ulla ja Kirsi ovat myös puhumassa Amerikan roadtripeistä Rantapallo-lavalla lauantaina klo 14.00–14.30. Sanna puolestaan kertoo messuilla toisesta suosikkimaastaan Kroatiasta Rantapallon lavalla perjantaina 15.30–16.00 ja lauantaina 15.00–15.30. Tervetuloa kuuntelemaan!

Reissupostauksia USA -ryhmä Facebookissa

Olemme perustaneet Facebookiin "Reissupostauksia USA" -ryhmän, jossa kuka tahansa voi jakaa Amerikan matkailuun tai Yhdysvalloissa ulkosuomalaisena asumiseen liittyviä blogipostauksia. Tavoitteena on koota mahtava tietoarkisto eri puolilta Yhdysvaltoja. Ryhmään voi liittyä myös vain lukijaksi. Liity ryhmään tästä.


Nähdään messuilla!

Ei kommentteja